OM MIRABELLE SPISERÌA
Mirabelle byder på et køkken, der fusionerer dansk og middelhavsk gastronomi. Inspirationen hentes fra Mirabelles grundlægger Christian F. Puglisis hjemland, Sicilien, til at skabe retter, der er både enkle, velsmagende og levende. Til middag tilbyder vi et varieret udvalg af a la carte-retter velegnede til enhver lejlighed, samt en mindre menu, som du kan nyde en af vores sicilanske vine til. Hos Mirabelle skinner lidt af den sicilianske sol på den danske “hygge” på Guldbergsgade 29.
Fra bageri til “spiserìa”
Efter næsten et årti som bageri genoplivede Mirabelle sig selv som en Spiserìa og vineria i marts 2023. “Spiserìa” er vores forsøg på at forene det nye københavnske heldags-spiseri med det italienske Trattoria. På Mirabelle kan man derfor både finde helt klassiske sicilianske retter som granita, arancini og pasta og samtidig møde et mere moderne køkken, der tager sit afsæt i sydens sol og middelhavets enkle men markante smage som kapers, ansjoser og oregano. Siciliens “fattige” køkken får på Mirabelle Spiserìa sit eget univers, og i disse inflationstider sin helt egen fornyede relevans.
Vores vinkort er sat sammen af vores sommelier Marco Bartone i samarbejde med Christian F. Puglisi af udelukkende sicilianske vine fra øens tre dale. Vinene er af høj håndholdt niveau, og der er styret elegant uden om de allerstørste semi-industrielle producenter som kan komme til at definere siciliansk vin udadtil.
Mirabelles berømte surdejsbrød
Selvom Mirabelle nu er et spiserìa, kan du stadig komme forbi og hente vores højt anerkendte, friskbagte surdejsbrød hver dag fra kl. 9:30. Vi har også kager og andet bagværk på disken, som du kan nyde til din friskbryggede kaffe fra Mirabelle.