FROKOST

Mon - Fri 11:30 - 15:00
Sat - Sun 11:30 - 15:00

arancini 45
øko svinekød ragù og mozzarella
el. ærter, pistacie og mozzarella(v)

parmigiana toast - aubergine, tomat, housemade mozzarella 95

housemade charcuterie 145

cannellini bønnesalat med grillet grøn peber
blødkogt æg, oregano og persille 135

kødboller i tomatsauce med parmesan 145

tatar af øko oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano,
serveres med surdejsbrød 165

pistachio pesto linguine 135

all dishes are served with a slice of bread
extra slice 15



desserter

cannoli med ricotta 80

gelato 75

Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.