FROKOST
12:00-15:00
surdejsbrød og ekstra jomfru olivenolie 45
arancini 55
øko svinekød ragù og røget scamorza
el. ærter, pistacie og pecorino (v)
toast 95
selleri og sennepssalat (v)
el. porchetta, pesto rosso og mozzarella
antipasto, salame, pecorino 145
vintersalat med radicchio, citrus og fennikel 95
pasta al forno med ragu´ af gris 145
spaghetti med sort peber og pecorino 125
kødboller i tomatsauce med tørret ricotta 145
tatar af øko oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano,
serveres med surdejsbrød 165
desserter
cannolo med ricotta 40
gelato 75
blodappelsin granita 65
Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.