FROKOST
Mon - Fri 11:30 - 15:00
Sat - Sun 11:30 - 15:00
arancini 45
øko svinekød ragù og mozzarella
el. ærter, pistacie og mozzarella(v)
parmigiana toast - aubergine, tomat, housemade mozzarella 95
housemade charcuterie 145
cannellini bønnesalat med grillet grøn peber
blødkogt æg, oregano og persille 135
kødboller i tomatsauce med parmesan 145
tatar af øko oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano,
serveres med surdejsbrød 165
pistachio pesto linguine 135
all dishes are served with a slice of bread
extra slice 15
desserter
cannoli med ricotta 80
gelato 75
Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.