FROKOST
12:00-15:00

surdejsbrød og ekstra jomfru olivenolie 45

arancini 55
øko svinekød ragù og røget scamorza
el. ærter, pistacie og pecorino (v)

toast 95
selleri og sennepssalat (v)
el. porchetta, pesto rosso og mozzarella


antipasto, salame, pecorino 145

vintersalat med radicchio, citrus og fennikel 95

pasta al forno med ragu´ af gris 145

spaghetti med sort peber og pecorino 125

kødboller i tomatsauce med tørret ricotta 145

tatar af øko oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano,
serveres med surdejsbrød 165



desserter


cannolo med ricotta 40

gelato 75

blodappelsin granita 65

Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.