FROKOST
Mon - Fri 11:30 - 15:00
Sat - Sun 11:30 - 15:00
parmigiana toast - aubergine, tomat, hjemmelavet mozzarella 95
hjemmelavet charcuterie 145
cannellini bønnesalat med grillet grøn peber
blødkogt æg, oregano og persille 135
kødboller i tomatsauce med parmesan 145
tatar af øko oksekød med “capuliato”, kapers og oregano 165
pistachio pesto linguine 135
alle retter serveres med en skive brød
ekstra stykke 15
desserter
hjemmebagt tærte (spørg tjeneren for dagens udvalg) fra 75
gelato 75
Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.