FROKOST

Mon - Fri 11:30 - 15:00
Sat - Sun 11:30 - 15:00

parmigiana toast - aubergine, tomat, hjemmelavet mozzarella 95

hjemmelavet charcuterie 145

cannellini bønnesalat med grillet grøn peber
blødkogt æg, oregano og persille 135

kødboller i tomatsauce med parmesan 145

tatar af øko oksekød med “capuliato”, kapers og oregano 165

pistachio pesto linguine 135

alle retter serveres med en skive brød
ekstra stykke 15



desserter

hjemmebagt tærte (spørg tjeneren for dagens udvalg) fra 75

gelato 75

Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.