CAFÈ OG BRUNCH

Mon - Fri 8:30 - 11:30
Sat - Sun 8:30 - 13:00

mirabelles surdejsbrød
halvt brød 55
helt brød 110

sesambolle med smør og ost 45

citronkage 35

kardemommesnurre 35

chokoladesnurre 35


Ring til os for at forudbestille.

+45 35 35 47 24

morgentallerken med blødkogt æg,
marmelade af sæsonens frugter og surdejsbolle med sesam 95

røræg af Hegnsholt-æg og brunet smør, sæsonbestemt salat og surdejsbrød 125

husets yoghurt med appelsin og mandelgranola 80

brunchtallerken: en sammensætning af det ovenstående i mindre portioner 210
tilføj mirabelles håndlavede Hindsholm-salsiccia +55

brunch experience: the brunch plate including a filter coffee,
orange juice and a sweet treat from the bakery 275

tatar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano,
serveres med surdejbrød 165

cannellini bønnesalat med grillet grøn peber
blødkogt æg, oregano og persille 135

Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.