BRUNCH
9:30-15:00
morgentallerken med blødkogt æg,
marmelade af sæsonens frugter og surdejsbolle med sesam 85
røræg af Hegnsholt-æg og brunet smør 85
husets yoghurt med appelsin og mandelgranola 65
kold ærtesuppe med husets øko yogurt og mynteolie 75
brunchtallerken: en sammensætning af det ovenstående i mindre portioner 195
tilføj mirabelles håndlavede hindsholm-salsiccia +55
forårssalat med grønne blade fra Svanholm 95
tatar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano,
serveres med surdejbrød 165
antipasto, salame, pecorino 145
surdejsbrød pr. skive 15
Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.