AFTEN
17:00

cummanu jo! 325

menuen inkluderer:
snack til start
3 foretter til deling
dagens pasta - opgrader til fyldt pasta
vegetarisk hovedret - opgrader til Hindsholm Gris

3 vine afstemt til menuen 325

snacks

bagte oliven 40

arancini 45
øko svinekød ragù og røget scamorza
el. ærter, pistacie og pecorino (v)

housemade charcuterie 145


a la carte

antipasto, udvalg af huset charcuteri og pecorino 145

pulpo salat, blæksprutte, kartofler og oliven 135

Romesco med sort peberolie og persille 95

mozzarella med prosciutto og kapers 165

tartar af øko okse og “capuliato” 165

pistachio pesto linguine 135

‘nduja agnolotti, brunt smør, salvie 175

hindsholm pork med fennikel 205

surdejsbrød og olivenolie 45


dessert

cannoli med ricotta 80

gelato 75

granita 75

Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.