AFTEN
17:00
cummanu jo! menu bestemt af køkkenet
6 serveringer samt brød 295
+tilføj økologisk fisk eller kød med tilbehør 145
3 vine afstemt til menuen 325
snacks
bagte oliven 40
arancini 55
øko svinekød ragù og røget scamorza
el. ærter, pistacie og pecorino (v)
antipasto, salame, pecorino 145
a la carte
antipasto, udvalg af huset charcuteri og pecorino 145
helleflynder med hvid grapefrugt 145
mozzarella, prociutto og friterede kapers 165
cous cous med blomkål, mynte, persille og grønne oliven 95
tartar af øko okse og “capuliato” 165
spaghetti alla trapanese 125
ravioli med lam, marsala smør emulsion 175
braisered øko okse i pizzaiola stil 205
surdejsbrød og olivenolie 45
dessert
cannolo med ricotta 40
gelato 75
blodappelsin granita 65
Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.