AFTEN
17:00

cummanu jo! menu bestemt af køkkenet
6 serveringer samt brød 295

+tilføj økologisk fisk eller kød med tilbehør 145

3 vine afstemt til menuen 325

snacks

bagte oliven 40

arancini 55
øko svinekød ragù og røget scamorza
el. ærter, pistacie og pecorino (v)

antipasto, salame, pecorino 145


a la carte

antipasto, udvalg af huset charcuteri og pecorino 145

helleflynder med hvid grapefrugt 145

mozzarella, prociutto og friterede kapers 165

cous cous med blomkål, mynte, persille og grønne oliven 95

tartar af øko okse og “capuliato” 165

spaghetti alla trapanese 125

ravioli med lam, marsala smør emulsion 175

braisered øko okse i pizzaiola stil 205

surdejsbrød og olivenolie 45


dessert

cannolo med ricotta 40

gelato 75

blodappelsin granita 65

Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.