AFTEN
17:00

cummanu jo! 325

menuen inkluderer:
snack til start
3 foretter til deling
dagens pasta - opgrader til hjemmelavet pasta
vegetarisk hovedret - opgrader til Hindsholm Gris

3 vine afstemt til menuen 325

snacks

bagte oliven 40

housemade charcuterie 145


a la carte

antipasto, udvalg af huset charcuteri og pecorino 145

pulpo salat, blæksprutte, kartofler og oliven 135

romesco med sort peberolie og persille 95

mozzarella med prosciutto og kapers 165

tartar af øko okse og “capuliato” 165

pistachio pesto linguine 135

cavatelli med ragu af gris, tomat og chilli flager 175

hindsholm gris med fennikel 205

surdejsbrød og olivenolie 45


dessert

gelato 75

tiramisu 105

Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.