AFTEN
17:00
cummanu jo! 325
menuen inkluderer:
snack til start
3 foretter til deling
dagens pasta - opgrader til fyldt pasta
vegetarisk hovedret - opgrader til Hindsholm Gris
3 vine afstemt til menuen 325
snacks
bagte oliven 40
arancini 45
øko svinekød ragù og røget scamorza
el. ærter, pistacie og pecorino (v)
housemade charcuterie 145
a la carte
antipasto, udvalg af huset charcuteri og pecorino 145
pulpo salat, blæksprutte, kartofler og oliven 135
Romesco med sort peberolie og persille 95
mozzarella med prosciutto og kapers 165
tartar af øko okse og “capuliato” 165
pistachio pesto linguine 135
‘nduja agnolotti, brunt smør, salvie 175
hindsholm pork med fennikel 205
surdejsbrød og olivenolie 45
dessert
cannoli med ricotta 80
gelato 75
granita 75
Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.