AFTEN
17:00
cummanu jo! 325
menuen inkluderer:
snack til start
3 foretter til deling
dagens pasta - opgrader til hjemmelavet pasta
vegetarisk hovedret - opgrader til økologisk ribeye
3 vine afstemt til menuen 325
snacks
bagte oliven 40
a la carte
housets charcuteri med pecorino 145
bagt rødbede med peberrodsyoghurt, og syltede sennepskorn 95
romesco med sort peberolie og persille 95
husets mozzarella med prosciutto og kapers 165
grillet Göteborg-kylling, urtesause, hvidløgs-honningglassur og wasabina 250
tartar af øko okse og “capuliato” 165
pistachio pesto linguine 135
grillet ribeye af økologisk dansk oksekød med peberkornssauce 250
surdejsbrød og olivenolie 45
dessert
gelato 75
tiramisu 105
Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.