AFTEN
17:00
cummanu jo! 325
menuen inkluderer:
snack til start
3 foretter til deling
dagens pasta - opgrader til hjemmelavet pasta
vegetarisk hovedret - opgrader til Hindsholm Gris
3 vine afstemt til menuen 325
snacks
bagte oliven 40
housemade charcuterie 145
a la carte
antipasto, udvalg af huset charcuteri og pecorino 145
pulpo salat, blæksprutte, kartofler og oliven 135
romesco med sort peberolie og persille 95
mozzarella med prosciutto og kapers 165
tartar af øko okse og “capuliato” 165
pistachio pesto linguine 135
cavatelli med ragu af gris, tomat og chilli flager 175
hindsholm gris med fennikel 205
surdejsbrød og olivenolie 45
dessert
gelato 75
tiramisu 105
Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.