AFTEN
17:00

cummanu jo! 325

menuen inkluderer:
snack til start
3 foretter til deling
dagens pasta - opgrader til hjemmelavet pasta
vegetarisk hovedret - opgrader til økologisk ribeye

3 vine afstemt til menuen 325

snacks

bagte oliven 40


a la carte

housets charcuteri med pecorino 145

bagt rødbede med peberrodsyoghurt, og syltede sennepskorn 95

romesco med sort peberolie og persille 95

husets mozzarella med prosciutto og kapers 165

grillet Göteborg-kylling, urtesause, hvidløgs-honningglassur og wasabina 250

tartar af øko okse og “capuliato” 165

pistachio pesto linguine 135

grillet ribeye af økologisk dansk oksekød med peberkornssauce 250

surdejsbrød og olivenolie 45


dessert

gelato 75

tiramisu 105

Vores retter er sammensat af økologiske råvarer fra ende til anden. Vi får vores gris fra Hindsholm-grisen, hvor grisene aldrig oplever andet end græs og mudder under hovene, og hvor smågrisene får lov til at die ved modergrisen så længe, de har brug for. Vores mozzarella, burrata og ricotta producerer vi ved håndkraft i vores eget mejeri lige over restauranten af økologisk, dansk jersey-mælk. Ostene er produceret få timer før, de serveres.