Morgenmad og brunch
Sesamsurdejsbolle med smør og ost 45,-
Hjemmelavet yoghurt med blodappelsin og mandelgranola 65,-
“Brioche col tuppo” med pistaciecreme 45,-
Ristet brioche med røget skinke, ost og et spejlæg 85,-
Morgentallerken med blødkogt æg, ost, blodappelsinmarmelade og surdejsbrød 85,-
Røræg fra Hegnsholt med årstidens frisk salat 90,-
Tilføj ‘Nduja smør + 5 ,-
Brunch’iamo Hegnsholt røræg, sæsonen salat, blodappelsinmarmelade, lille yoghurt, ost, surdejsbrød 170,- | Add ons: Hindsholm bacon 25,- Hindsholm pølse 35,- Stegt “Cacio” ost 30,- Nduja smør 5,- Lille tatar 55,- Ekstra Brioche 25,- Smør 3,- |
Tartar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-
Granita con panna, mandel eller kaffe med “brioche col tuppo” 65,-
Frokost
Surdejsbrød og ekstra jomfruolivenolie 45,-
Arancini 55,-
Oksehale, ragù og røget scamorza
Ærter, pistacie og Pecorino (v)
Ansjossalat, parmesan, brød, middelhavsvinaigrette 95 ,-
Danske tomater, stracciatella og nye skalotter 125,-
Suppe af bagte tomater 75,-
Spaghetti med bottarga, rasp og muslinger 145,-
Spaccatelle “alla norma” med aubergine og tørret ricotta 145 ,-
Pasta al forno med ragù af Hindsholmgrisen 155,-
Ciabatta sandwich med grillet aubergine og tomat pesto 95,-
Tartar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-
Serveret med surdejbrød
Braiseret økologisk oksetykkam i frisk tomatsauce og Gremolata 155,-
Desserter
Granita con panna, mandel eller kaffe -granita med “brioche col tuppo” 65,-
Cannolo med Ricotta 40,-
Gelato 65,-
Aften:
“Cumanno Jo’” set menu af 6 serveringer,
Inkl. Mirabelle brød og Ekstra Jomfru Olivenolie
455,-
Somm’s Choice 3 glas til maden
325,-
Surdejsbrød og ekstra jomfru olivenolie 45,-
Mozzarella med bagte cherry tomater 145,-
”Insalata di mare” af blæksprutter, New Zealand spinat og muslinger 105,-
Råmarineret hamachi 155,-
Burrata med kapers pesto 165,-
Tartar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-
Spaghetti med brødkrummer, bottarga og muslinger 135,-
Agnolotti med økologisk lam braiseret i Marsala 175,-
Friggitelli pebere 175,-
Makrel med bagt tomatsauce 205,-
Økologisk Rib-Eye Pizzaiola, med tomat og kapers 185,-
Nakke af Hindsholmgrisen med oregano og citron 205,-
Dessert
Granita 65,-
Cannolo med Ricotta 40,-
Gelato 75,-
Semifreddo 75,-