Brunch 9:30-15:00
Morgentallerken med blødkogt æg, marmelade af sæsonens frugter og surdejsbolle med sesam 85,-
Røræg af Hegnsholt-æg og brunet smør 85,-
Hjemmelavet yoghurt med appelsin og mandelgranola 65,-
Bagt græskarsuppe med økologisk ekstra jomfru olivenolie og grillet surdejsbrød 75,-
Brunchtallerken: En sammensætning af det ovenstående i mindre portioner 195,-tilføj Mirabelles håndlavede Hindsholm Salsiccia + 55,-
Vintersalat med grønkål, citrus og fennikel 95,-
Tatar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-Serveres med surdejbrød
Grillet squash med ost med mandel (v) 95,-
Husets salami af Hindsholm-gris, pecorino og oliven 145,-
Kødboller i tomatsauce med tørret ricotta 145,-
Surdejsbrød pr. skive 15,-
Frokost
Surdejsbrød og ekstra jomfruolivenolie 45,-
Arancini 55,-
Oksehale, ragù og røget scamorza
Ærter, pistacie og Pecorino (v)
Toast 95,-
Grillet aubergine, mozzarella og tomat pesto (v) el. økologisk okse tunge, røget ost og salsa verde
Spaghetti med bottarga, rasp og muslinger 145,-
Pasta and fagioli 145 ,-
Tartar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-
Serveret med surdejbrød
Desserter
Cannolo med Ricotta 40,-
Gelato 75,-
Aften:
“Cumanno Jo’” set menu af 6 serveringer,
Inkl. Mirabelle brød og Ekstra Jomfru Olivenolie
455,-
Somm’s Choice 3 glas til maden
325,-
Surdejsbrød og ekstra jomfru olivenolie 45,-
Antipasti, salami, pecorino 145,-
Acciugato af kalvekød 145,-
Mozzarella, prosciutto og stegte kapers 165,-
Cous cous af blomkål med røgede mandler, grønne oliven og bergamot 95,-
Tatar af økologisk oksekød med capuliato 165,-
Spaghetti med pistaciepesto 125,-
Pappardelle med vildtragout 165,-
Stegt Hindsholm-gris med braiseret fennikel 205,-
Græskar-parmigiana 165,-
Dessert
Cannolo med Ricotta 40,-
Gelato 75,-
Semifreddo 75,-