Morgenmad og brunch
Sesamsurdejsbolle med smør og ost 45,-
Hjemmelavet yoghurt med blodappelsin og mandelgranola 65,-
“Brioche col tuppo” med pistaciecreme 45,-
Ristet brioche med røget skinke, ost og et spejlæg 85,-
Morgentallerken med blødkogt æg, ost, blodappelsinmarmelade og surdejsbrød 85,-
Røræg fra Hegnsholt med årstidens frisk salat 90,-
Tilføj ‘Nduja smør + 5 ,-
Brunch’iamo Hegnsholt røræg, sæsonen salat, blodappelsinmarmelade, lille yoghurt, ost, surdejsbrød 170,- | Add ons: Hindsholm bacon 25,- Hindsholm pølse 35,- Stegt “Cacio” ost 30,- Nduja smør 5,- Lille tatar 55,- Ekstra Brioche 25,- Smør 3,- |
Tatar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-
Granita con panna, mandel eller kaffe med “brioche col tuppo” 65,-
Frokost
Surdejsbrød og ekstra jomfruolivenolie 45,-
Arancini 55,-
Oksehale, ragù og røget scamorza
Ærter, pistacie og Pecorino (v)
Salat af endivie, cedro og mandel “ost” (vegansk) 95 ,-
Salat af fennikel, persille og Hegnsholtæg 115,-
Spaghetti med ansjos og ramsløgssmør 135,-
Rigatoni med blæksprutte Ragù 145 ,-
Cannelloni, ricotta og spinat 135 ,-
Focaccia sandwich med røget Hindsholm skinke, og stracciatella 85,-
Tatar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-
Serveret med surdejbrød
Kødboller med ‘Nduja og Pecorino 115,-
Serveret med surdejsbrød
Desserter
Granita con panna, mandel eller kaffe -granita med “brioche col tuppo” 65,-
Cannolo med Ricotta 40,-
Gelato med pistacie 65,-
Aften:
”Insalata di mare” af blæksprutter, puntarelle og muslinger 95,-
Råmarineret havtaske 115,-
Burrata med kapers pesto 165,-
Tatar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-
Spaghetti med brødkrummer, ansjos og ramsløgsmør 135,-
Cappelletti med økologisk lam braiseret i Marsala 165,-
Spidskål fyldt med brødkrumme og pistacie 175,-
Gratineret torsk, bagt tomatsauce 205,-
Kødboller med ‘Nduja og Pecorino 165,-
Kotelet af Hindsholmgrisen 205,-
Salat af fennikel, persille og cedro 65,-
Broccoli skud 55,-
Friteret artiskok, ansjos mayo 65,-
Surdejsbrød og ekstra jomfru olivenolie 45,-
Dessert
Granita 65,-
Cannolo med Ricotta 40,-
Gelato med pistacie 75,-
Semifreddo med karamelliserede hasselnødder 75,-