Menu

Morgenmad og brunch

Sesamsurdejsbolle med smør og ost 45,-

Hjemmelavet yoghurt med blodappelsin og mandelgranola 65,-

“Brioche col tuppo” med pistaciecreme 45,-

Ristet brioche med røget skinke, ost og et spejlæg 85,-

Morgentallerken med blødkogt æg, ost, blodappelsinmarmelade og surdejsbrød 85,-

Røræg fra Hegnsholt med årstidens frisk salat 90,-
Tilføj ‘Nduja smør + 5 ,-

Brunch’iamo
Hegnsholt røræg, sæsonen salat, blodappelsinmarmelade,
lille yoghurt, ost, surdejsbrød
170,-
Add ons:
Hindsholm bacon 25,-
Hindsholm pølse 35,-
Stegt “Cacio” ost 30,-
Nduja smør 5,-
Lille tatar 55,-
Ekstra Brioche 25,-
Smør 3,-

Tartar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-

Granita con panna, mandel eller kaffe med “brioche col tuppo” 65,-

Frokost

Surdejsbrød og ekstra jomfruolivenolie 45,-

Arancini 55,-
Oksehale, ragù og røget scamorza
Ærter, pistacie og Pecorino (v)

Salat af endivie, cedro og mandel “ost” (vegansk) 95 ,-

Salat af fennikel, persille og Hegnsholtæg 115,-

Spaghetti med bottarga, rasp og muslinger 135,-

Ziti “alla norma” med aubergine og tørret ricotta 145 ,-

Pasta al forno med ragù af Hindsholmgrisen 155,-

Focaccia sandwich med røget Hindsholm skinke, og stracciatella 85,-

Tartar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-
Serveret med surdejbrød

Kødboller med ‘Nduja og Pecorino 115,-
Serveret med surdejsbrød

Desserter

Granita con panna, mandel eller kaffe -granita med “brioche col tuppo” 65,-

Cannolo med Ricotta 40,-

Gelato 65,-

Aften:

Surdejsbrød og ekstra jomfru olivenolie 45,-

Bagte og stegte auberginer 65,-

Grøn salat med saltet bergamotte-vinaigrette 55,-

”Insalata di mare” af blæksprutter, puntarelle og muslinger 95,-

Råmarineret havtaske 115,-

Burrata med kapers pesto 165,-

Tartar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-

Spaghetti med brødkrummer, bottarga og muslinger 135,-

Ravioli med braiseret hindsholmgris, saffran og citron 165,-

Spidskål fyldt med brødkrumme og pistacie 175,-

Gratineret torsk, bagt tomatsauce 205,-

Økologisk Rib-Eye Pizzaiola, med tomat og kapers 185,-

Nakke af Hindsholmgrisen med oregano og citron 205,-

Dessert

Granita 65,-

Cannolo med Ricotta 40,-

Gelato 75,-

Semifreddo med karamelliserede hasselnødder 75,-