Menu

Brunch 9:30-15:00

Morgentallerken med blødkogt æg, marmelade af sæsonens frugter og surdejsbolle med sesam 85,-

Røræg af Hegnsholt-æg og brunet smør 85,-

Hjemmelavet yoghurt med appelsin og mandelgranola 65,-

Bagt græskarsuppe med økologisk ekstra jomfru olivenolie og grillet surdejsbrød 75,-

Brunchtallerken: En sammensætning af det ovenstående i mindre portioner 195,-tilføj Mirabelles håndlavede Hindsholm Salsiccia + 55,-

Vintersalat med grønkål, citrus og fennikel 95,-

Tatar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-Serveres med surdejbrød

Grillet squash med ost med mandel (v) 95,-

Husets salami af Hindsholm-gris, pecorino og oliven 145,-

Kødboller i tomatsauce med tørret ricotta 145,-

Surdejsbrød pr. skive 15,-

Frokost

Surdejsbrød og ekstra jomfruolivenolie 45,-

Arancini 55,-
Oksehale, ragù og røget scamorza
Ærter, pistacie og Pecorino (v)

Toast 95,-

Grillet aubergine, mozzarella og tomat pesto (v) el. økologisk okse tunge, røget ost og salsa verde

Spaghetti med bottarga, rasp og muslinger 145,-

Pasta and fagioli 145 ,-

Tartar af økologisk oksekød med “capuliato”, kapers, rasp og oregano 165,-
Serveret med surdejbrød

Desserter

Cannolo med Ricotta 40,-

Gelato 75,-

Aften:

“Cumanno Jo’” set menu af 6 serveringer,
Inkl. Mirabelle brød og Ekstra Jomfru Olivenolie
455,-

Somm’s Choice 3 glas til maden
325,-

Surdejsbrød og ekstra jomfru olivenolie 45,-

Antipasti, salami, pecorino 145,-

Acciugato af kalvekød 145,-

Mozzarella, prosciutto og stegte kapers 165,-

Cous cous af blomkål med røgede mandler, grønne oliven og bergamot 95,-

Tatar af økologisk oksekød med capuliato 165,-

Spaghetti med pistaciepesto 125,-

Pappardelle med vildtragout 165,-

Stegt Hindsholm-gris med braiseret fennikel 205,-

Græskar-parmigiana 165,-

Dessert

Cannolo med Ricotta 40,-

Gelato 75,-

Semifreddo 75,-